Тернополянка вирішила назбирати гроші на добру справу нестандартним способом

Тернополянка Олена Дейнека вирішала зробити добру справу для безпритульних собак. На свій День народження жінка просила друзів, які її вітали дарувати 5-10 гривень, щоб назбирати кошти на проведення опалення в операційну та утеплення післяопераційних боксів у стерилізаційному центрі у селі Дичків, – пише Доба.

1485687244--lyudi--deyneka-jpg

— Я вирішила святкувати в іншому форматі свій день народження. Вирішила для себе, що я не хочу традиційних подарунків, — розповідає тернополянка.
Олена ділиться з учасниками акції першими здобутками та називає суму, яку вдалося зібрати.

— Милі мої друзі! Підіб’ю підсумки цих двох днів 25-26 січня, як я стартувала із своїм проектом “10 гривень на день мого народження”. Ви подарували мені 2160 гривень! 20 моїх фейсбучних та інстаграмівських друзів оплатили мою каву. Правда, не на каву я збираю кошти, а на реалізацію свого чергового благодійного проекту. Я це роблю із тим, щоб ми могли не припиняти стерилізацій безпритульних тварин у холодний період.



Дякую вам, хто вже долучився, і тим, хто планує це зробити! Ваша допомога є дуже слушною для тварин, яким і так нелегко у житті, — пише Олена Дейнека у “Фейсбуці”.

На реалізацію проекту активістам потрібно більше 20 000 гривень. Карта ПриватБанку № 5168 7556 1953 4858.

Подія у “Фейсбуці”: Олена’s Birthday Party подаруйте мені 10 гривень

Джерело: Доба

Джерело.