У Тернополі п’яний слідчий Сніжок влаштував справжню шоу-програму для активістів та патрульних (відео)

Близько 04:30 години ранку сьогодні, в районі РАГСу в Тернополі патрульна поліція затримала чергового правоохоронця з підозрою на те, що останній перебуває за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Проходити алкотест «Драгер» на місці він відмовився, натомість влаштував “дикі” танці, а також качався по землі.
Відомо, що підозрюваний водій – 30-річний тернопільський слідчий на прізвище Сніжок. За попередньою інформацією, його попереджали про те, щоб він не сідав за кермо в нетверезому стані, але той не послухав. Патрульним, які його зупинили, він сказав, що проходитиме обстеження лише в спеціалізованому медзакладі. Відтак, його відразу ж було доставлено в психоневрологічну лікарню.

c4c5d1e73a8f5dc04c5668e9dcd67c31_M

Втім, зовсім скоро там з’явилася і його дружина, яка як і раніше її чоловік, влаштовала в лікарні справжнє шоу, у буквальному сенсі кидалася на активістів «Автомайдану» та патрульних з кулаками та криками, роблячи все можливе, аби перешкодити проведенню експертизи на вміст алкоголю в крові.

Зрештою, по 130-ій статті він таки відмовився від проходження тесту на алкоголь. І вже нещодавно, близько 10:00 години, разом із дружиною покинув медзаклад.



Натомість, сюди приїхали представники внутрішньої безпеки поліції для з’ясування деталей інциденту. Активісти «Автомайдану» на чолі з Ігорем Василівим обіцяють контролювати цю справу.

Джерело.