Волонтер з Тернопільщини здійснив казкову мрію доньки загиблого бійця (ФОТО)

Тернопільські волонтери в рамках проекту “Мрії, що здійсняться!” відвідали сім’ю Руслана Коцюка – старшого лейтенанта 3-го батальйона 51-ї окремої мехбригади, командира взводу розвідки, який загинув 29 серпня 2014-го року під час прориву з оточення під Іловайськом, – розповідає “ДОБА”.

14855908397528

14855906124625

У селі Джурин Чортківського району в нього залишилася дружина Іванна та двоє дітей – 6-річна донька Марічка та 16-річний син Ігор. Небайдужий чоловік здійснив мрію дівчинки, яка залишилася без батька.

— Найзаповітніша дитяча мрія, звісно, про батька, проте, на жаль, вона нездійсненна. Марічка Коцюк озвучила, що мріє про красиве дитяче ліжечко. Волонтери вірили, що знайдеться добра людина, котра здійснить мрію, і така людина віднайшлася. Придбати не лише ліжечко, а й цілу дитячу “Фея” в рожевих тонах, відгукнувся молодий тернополянин Олег Гаврон. Спочатку відшукав нашу сторінку у соціальній мережі, а потім зателефонував на номер “гарячої” лінії. Як зазначив Олег, йому зовсім не шкода було віддати немалу суму коштів аби мрія стала реальністю, адже отримані емоції від благодійності встократ сильніші, — повідомляють волонтери.

Джерело.