Рівненські поліцейські затримали водія команди Фреймут п’яним за кермом?

Алкотестер показав перевищення норми алкоголю в його крові більше, ніж у вісім разів.

frejmut-e1475070935537

Інцидент стався сьогодні близько четвертої години ранку. Про це на своїй сторінці у Facebook написала місцева журналіст Інна Білецька. У прес-службі патрульної поліції Рівного розповіли подробиці, хоча не беруться стверджувати, що це саме водій команди відомої телеведучої.

– Водія автобуса «Неоплан» затримали наші патрульні на одній із автозаправок, – розповідає кореспонденту PRESS-ЦЕНТР речниця патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко. – Він вийшов з автобуса, у когось щось питав, а потім сів за кермо і поїхав. Та коли виїжджав із заправки, перетнув дві суцільні лінії. Патрульні одразу його зупинили, було помітно, що він у стані алкогольного сп’яніння.



Алкотестер показав в його крові 1,65 проміле алкоголю. Він говорив, що втомився, що три доби не спав, що він із команди Фреймут, але ми ж цього не перевіряли. Правоохоронці все одно склали на нього два адмінпротоколи – за керування у нетверезому стані і за порушення правил дорожньої розмітки.

До речі, це вже не перший інцидент із Ольгою Фреймут, пов`язаний із порушенням законів. В серпні 2015 року у Львові активісти помітили її автомобіль, що був припаркований у забороненому місці з увімкненою «аварійкою». Однак тоді телеведучу не оштрафували, оскільки її на місці не було три хвилини, а Правила дорожнього руху в зоні дії знаку «Стоянка заборонена» дозволяють здійснювати зупинку на час до п’яти хвилин. А от навесні минулого року головного «інспектора» країни таки оштрафували у Черкасах за неправдивий виклик поліції – вона повідомила правоохоронців, що є свідком перевищення швидкості, аби перевірити, як працює тамтешня поліція.

Нагадаємо, цими днями Ольга Фреймут у Рівному знімає програму «На ножах».

Джерело.