“Геть, зрадницю”: Савченко не пустили на збройовий завод у Вінниці (відео)

Народний депутат Надія Савченко зробила невдалу спробу потрапити на військовий завод “Форт” у Вінниці, куди її не пустили активісти. Про це повідомляє блогер Мирослав Олешко на своїй сторінці в Facebook.

savchenko1

За його словами, Савченко намагалася пробратися на збройовий завод “Форт”, перебравшись через паркан, а потім поїхала на суд захищати жінку, яка “кинула” людей на квартири.

“Чому ви намагалися потрапити на “Форт”, дізнатися державні таємниці? Ви агент Кремля? Через вас загинуло так багато хлопців, а ви їздите на переговори з ворогом…” – запитав один з активістів, на що нардеп відповіла: “Я на все вам відповім в письмовій формі, зробіть мені офіційне звернення до депутата”.

“Ми не знаємо, чиїм депутатом вона є. Від спільноти ветеранів війни в Вінниці ми зазначаємо, що на такий об’єкт, як “Форт”, ми її не пустимо. І протистоятиме їй не тільки міліція, а й хлопці, які воювали, ніхто не допустить подібних моментів. Приїжджати на суд і відстоювати права громадян, це її право. Нехай робить. А приїхати на режимний об’єкт – ні”, – сказав активіст.

Джерело.