Вагітна Фреймут декілька днів наводитиме порядок в Тернополі

У Тернопіль прибула відома телеведуча Ольга Фреймут із своєю знімальною командою. Відтак, в одному із ресторанів міста декілька днів проходитиме зйомка реаліті-шоу «На ножах», розповідають Тернополяни.

79b57c008b31e6a6fa8644d682e0c268_XL

Відомо, що команда професійних експертів на чолі з Ольгою Фреймут та Дмитром Борисовим допоможуть відкритися новому ресторану здорового харчування. Заклад знаходиться на масиві «Східний», поблизу відомого спортивного комплексу.

Нагадаємо телеканал «1+1» розпочав зйомки другого сезону реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут і ресторатором Дімою Борисовим.

У проекті Ольга Фреймут і Діма Борисов проводитимуть повний аналіз роботи ресторанів і допоможуть закладам на межі краху перетворитися в успішні і відвідувані місця всього за 5 днів.

В цьому їм допомагатиме команда професійних експертів: дизайнери інтер’єру Олександр і Володимир Юдіни, психолог і фахівець з етикету. У фіналі кожної програми вони будуть давати поради, як поліпшити меню, рівень обслуговування, інтер’єр ресторану, а також допоможуть вирішити конфлікти в колективі.

У другому сезоні реаліті-шоу «На ножах» ресторатор Діма Борисов приділить більше уваги питанням фінансової успішності закладів і поділиться секретами про те, як зробити їх по-справжньому прибутковими.

Окрім Тернополя у зйомках другого сезону вже взяли участь ресторани міст Вінниця, Біла Церква, Бровари тощо. Гостросюжетну прем’єра на ножах можна побачити вже сьогодні, 7 лютого, о 22:00.

Сюжет, про ресторан здорового харчування у Тернополя, з’явиться на екранах навесні.

Джерело.