“Голуб миру”: Фіналіст українського Нацвідбору на Євробачення збирається дати концерт в РФ

ROZHDEN 17 лютого відвідає столицю Росії Учасник українського Нацвідбору на Євробачення 2017, співак Рожден Анусі, який пройшов у фінал, дасть концерт в Москві.

5759106ac0f31

Виступ ROZHDEN відбудеться 17 лютого в клубі “Гластонберрі”. Про це на своїй сторінці в Facebook, прикріпивши посилання на афішу заходу, повідомила українська продюсер Олена Мозгова.

“Всім хто вчора голосував за цього хлопця, вам сюди. Особливо члени жюрі, які поставили йому найвищий бал, можуть отримати насолоду. За посиланням, ви, “шановні”, зможете придбати квитки на його московський концерт. Голуби миру вони такі, вони не знають кордонів та війни”, – зазначила вона.

На офіційній сторінці співака також можна знайти інформацію про концерт в РФ. Журналісти запитали, чи не боїться Рожден, що концерт в РФ вплине на відношення до нього в Україні, а також на результати фіналу Нацвідбору на Євробачення 2017, який відбудеться 25 лютого.

“Ми на дурні запитання коментарі не даємо”, – відповіли “Обозревателю” в прес-службі артиста.



Користувачі мережі під публікацією активно висловлюють своє обурення й нерозуміння ситуації. В коментарях відзначили, що в жовтні 2016 року Рожден виступив на шоу Івана Урганта в Москві, а в часи своєї участі в “Голосі країни” заявляв, що він росіянин.

Джерело.