Депутат Тернопільської міськради Андрій Шкула повідомляє про можливі провокації на найближчій сесії

Депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула на своїй сторінці у Facebook повідомляє про можливі провокації на найближчій сесії Тернопільської міськради, під час якої розглядатимуть зміни до Генплану Тернополя. Він, зокрема, пише, що бійців АТО намагаються налаштувати проти депутатів, які проти затвердження пропонованого Генплану міста, запевняючи військових, що без погодження Генплану вони не зможуть отримати належних їм земельних ділянок.

1477033351--ustanovi--ternopilska-miska-rada-jpg

«Є інформація про можливий тиск на депутатів міської ради в сесійній залі 24 лютого. Мова про тиск на обранців, які проти голосування за зміни до Генплану Тернополя. Ці зміни, нагадаю, узаконюють оборудки минулих років та спровокують будівельний апокаліпсис в місті.
Так ось: учасникам АТО доносять думку, що без змін Генерального плану міста не можливо змінити межі Тернополя. А змінюють межі, ніби то, саме для того щоб знайти землю бійцям. Нашим захисникам нав’язують думку, що мають прийти і змусити депутатів.



Маніпуляція!

Хочу поінформувати, що прийняти питання зміни межі міста ми можемо БЕЗ ЗМІН в Генплані. Адже ми маємо діючий Генплан, який дійсно включає територію за межами сучасної адміністративної лінії.

Прошу про РЕПОСТ. Не піддавайтесь маніпуляції і проінформуйте знайомих учасників АТО аби не стали жертвою чорних психотропних політтехнологів», – пише Андрій Шкула.

 

Джерело.