Голова Тернопільської РДА будує одразу три будинки у ГАЯХ

Голова Тернопільської РДА Олександр Похилий, якщо вірити його електронній декларації, будує у приміському селі Великі Гаї одразу три житлових будинки площею 145 та два по 144,6 квадратних метри.

Власником четвертого будинку на 145 «квадратів» є третя особа, але Похилий та члени його сім’ї мають право на отримання доходу від цього об’єкта.

Варто зазначити, що, згідно з тією ж декларацією, Олександр Похилий за п’ять днів до свого призначення на високу державну посаду (21 травня 2015 року), отримав у власність одразу п’ять земельних ділянок у Великих Гаях.

Ще один доволі цікавий збіг, пов’язаний із автівкою Похилого. За місяць до свого призначення він придбав джип «Land Cruiser» (2008). Як знав, що на держслужбі цього робити не бажано, щоб не було зайвих питань у актикорупціонерів.

Зауважимо, що Олександр Похилий знаходиться в дуже дружніх стосунках з секретарем Тернопільської міської ради Віктором Шумадою. А оскільки останній перебуває в орбіті нардепа Романа Заставного та тернопільського губернатора Степана Барни, то не випадково Похилий отримав державну посаду в «козирному» Тернопільському районі.

Джерело.