На Теребовлянщині змагались у лові риби на мормишку (Фото)

У суботу, 19 лютого 2017 року, на Тернопільшщині відбувся відкритий Чемпіонат Теребовлянського району з вилову риби з під криги на мормишку. Ця цікава подія відбувалась у селі Романівка Теребовлянського району. В змаганнях прийняло участь 9 команд, а також взяли участь спортсмени, які змагались між собою в особистому заліку, загальна кількість учасників – 92 любителі риболовлі.

І місце виборола команда “Рибак рибаку” м. Теребовля.
ІІ місце завоювала команда “Градус” м. Теребовля.
ІІІ місце посіла команда “Смак” м. Тереболя.

Команди-учасниці змагань нагородженні Кубками, медалями Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Теребовлянської міської ради.



А також в особистому заліку спортсмени нагородженні Кубками , медалями та грамотами від Теребовлянського центру “Спорт для всіх” а також цінними призами від спонсорів цього цікавого та неординарного заходу.

Визначалися і призові місця серед дітей – учасників змагань з вилову риби на мормишку з під криги. Переможцем змагань серед дітей став Сергій Сидорок. Його нагороджено медалю, граматою та цінним призом. Після змагання всіх учасників обєднала смачна каша та веселі жарти.

Я.Королюк – директор Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”

Джерело.