У Тернополі матір і дитина отруїлись тортом з місцевого маркету.

У Тернополі 6-річній дівчинці стало зле після того, як вона спробувала торт придбаний у одному з місцевих маркетів. Про випадок у соцмережах написала мама дитини. Жінка зазначила, що їй теж стало погано після “Полуничного капризу”.

— З донечкою та друзями пішли прогулятись у ТРЦ “Подоляни”. Зайшовши у Сільпо донечці приглянувся тортик у кондиторському відділі, звичайно, ми його купили. Прийшовши додому, донечка попросила з’їсти кусок, я теж собі взяла, резиновий смак желе мені зразу став не довподоби. А через годинку часу у малечі почалась підніматись температура, тошнота, рвота стало зрозуміло – дитина отравилась.



чому я впевнена, що це торт, тому що, всі рештки їжі були перетравленими, а от фрукти та желе – ні. Через пару хвилин у мене теж почались ті самі симптоми, що у дитини. Не може бути такого, що однакові симтоми виявились у двох людей одночасно після приймання одної і тої самої їжі просто так, – написала про випадок тернополянка Галина Зубкевич.

Жінка зазначає, що це не перша історія після, якої у неї чи її друзів виникає така ситуація. Тому просить працівників маркету писати правильний склад, що входить у торт, і перестатии переклеювати дату зберігання продукту.

Джерело.