Кліп тернополянки Діани Бобрівець вже переглянули 300 тисяч людей (Відео)

Їй усього 14 років, а у її сценічній кар’єрі вже є визнання – артистка. Ім’я Діани Бобрівець знайомо багатьом тернополянам. Її чарівний голос та краса приносили перемоги, про які говорили, що вони повністю заслужені. Дівчинка, займаючись під керівництвом заслуженої артистки естрадного мистецтва України Лесі Бурміцької у зразковому театрі пісні “Мікст” ТМЦТДЮ, саме своєю щоденною працею над собою та своїм вокалом неодноразово виборювала звання Міні міс і не тільки Тернополя, а і Міні Міс Слов’яночка та титул найкрасивішої дівчинки планети. На усіх конкурсах журі зачаровував спів талановитої школярки з Тернополя.

Юну співачку чули на конкурсах “Музичної Академії. Junior”, “Дитячого Євробачення”, її голос лунає у Києві на концертах “PARADIZ SPRING SHOW”, на першому каналі українського телебачення цього року Діана вела новорічний концерт.

Цікавим була і пропозиція заспівати пісню Андрія Француза “Тибетські сни”.



На пісню був знятий кліп, який набрав вже поза 300 000 переглядів. За словами Діани це була цікава творча робота, найтяжче було ходити у незручному взутті та бути у тонкому платті у холодному тумані. Юна Діана Бобрівець відтепер має своє сценічне ім’я DiAna і небесного кольору очі. Чи буде новий колір очей частинкою її образа? Буде чи не буде вирішувати Діані та її продюсерам, але її очі, як вишеньки, вже полонили не одне серце. Побачити, почути та поспілкуватись з Діаною можна було нещодавно – вона разом з усіма вихованцями Лесі та Бориса Бурміцьких прийняла участь у щорічному звітному концерті колективу театру пісні «Мікст» – «На крилах різдвяної пісні», що пройшов у ТРЦ «Подоляни».

Джерело.