“Пиз*ится до 90% коштів”: волонтер розповів про фінансове свавілля в Міноборони

Понад 77 мільйонів гривень було виділено державою в 2016 році на підтримку “лівих” громадських організацій при Міністерстві оборони України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє відомий волонтер Роман Доник.

“77 мільйонів гривень було виділено державою в 16 році на підтримку “лівих” ГОшек в громадськой ради при МО. 77 012 500 грн. ГО “Закінчимо війну” – 1.100.000 грн. Закон прописаний таким чином, що Полторак не може ніяким чином впливати на це процеси. Тобто громадськість збирається і сама вирішує, кому і чого. І навіть без його підпису, все одно вони отримають ці гроші.



Хочете змін – йдіть в цю громадську раду”, – пропонує Доник.

Відзначимо, що вартість танка “Булат” становить близько мільйона доларів.

77 миллионов гривен было выделено государством в 16 году на поддержку “левых” ГОшек в громадськой раде при МО. 77 012 500 грн. ГО “Закінчимо війну” – 1.100.000 грн
Закон прописан таким образом, что Полторак не может никаким образом влиять на это процессы. То есть общественность собирается и сама решает кому и чего. И даже без его подписи, все равно они получат эти деньги. Хотите изменений – идите в эту громадську раду.
на фото в списке суммы в тыс гривен.

Інформацію Доніка підтвердив і волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Фейсбук.

“І ще трохи про громадську раду при Міноборони і при Держслужбі у справах ветеранів та ато. І там і там люди генерал-полковника Палія.Ну і він сам. Це його тема. Зараз вони ж лізуть в громраду при Минсоц. Ось вам, наприклад обсяг фінансування переважно бутафорських го-шок з держбюджету через Держслужбу ветеранів та учасників АТО. Там зарплати персоналу і оренда офісів. Гроші списують в основному на “проекти” – круглі столи та покладання вінків до пам’ятників. Плюс “військово-патріотичне виховання”. П*иться так до 90% всіх коштів”, – зазначив Синіцин.

 

Джерело.