В Тернополі ліквідовують глибокі вибоїни

Аби забезпечити водіям безперешкодний проїзд вулицями міста, ремонтні бригади вже кілька днів працюють в різних мікрорайонах Тернополя. Більшість небезпечних ділянок з глибокими вибоїнами вже ліквідували в п’ятницю та суботу.

ОЛЕГ ВІТИК, начальник відділу технагляду міськради

«Це ми виконуємо превентивні заходи ліквідації глибоких вибоїн, використовуємо бітумну органно-мінеральну суміш, яку можна використовувати, навіть, при мінусових температурах, з великими посиленими хімічними добавками, яка формується і не боїться вологи. Ми замовили 100т асфальту, використовуємо по 25-26т в день, працює 3 бригади. Напрямок: Львівська об’їзна – Петриківський спуск, Горбатий міст, Живова і вихід на Об’їзну вулицю Протасевича».
Третя бригада працювала на вулиці Злуки, біля Універсаму. Також безпечніше можна їхати вулицями Купчинського та 15 квітня. В понеділок бригади продовжили роботи, зокрема і на 15 квітня.



А також Живова, Будного та Коновальця. Однак, повноцінні поточні ремонти дорожнього покриття гарячим асфальтом здійснять вже за більш теплої погоди, каже Олег Вітик.

ОЛЕГ ВІТИК, начальник відділу технагляду міськради
«Поточний ремонт згідно ДБН і правил можна розпочинати, коли температура на ґрунті +5. Середньодобова повинна бути хоча би +12 в тиждень, щоб трошки прогрілася земля і дати конкретну відповідь, коли – не знаємо. Надіємося, через днів 10, при сприятливих погодних умовах, два тижні і ми почнемо комплексний поточний ремонт»

У відділі технагляду повідомляють, триватимуть ремонти і у вівторок. Зокрема, на вулицях Текстильна, Бродівська та інших.

Джерело.