Як у Тернополі “Свято двору” відзначали

25 вересня на території спортивного майданчика школи №11 відбулось «Свято двору» для співвласників багатоквартирних будинків вул. Чалдаєва, Пушкіна, Тарнавського.

2010_mn_state_fair_crowd

Свято організоване Тернопільським міським центром фізичного здоров’я, де наше ОСББ «Чалдаєва 13» та «Чалдаєва 17» виступило співорганізатором. Долучились до дійства значна кількість спонсорів. Директор школи надав усю звукову техніку, адже без колонок та мікрофонів зараз не обійдешся.

«Свято двору» урочисто було відкрито міським головою. Усе розпочалось із футбольного матчу команд дворового футболу. Кожен учасник матчу був нагороджений медаллю та грамотою, а команда переможець отримала кубок.



Нагородження футболісті проводив міський голова С.В. Надал. Конкурси та ігри були для різних вікових категорій, учасники конкурсу отримали цікаві призи від спонсорів. Також дітям приносив приємний настрій «нулик» із одного із мультфільмів. Співвласники організували виставку ручних робіт. Матерями був організований солодкий стіл для учасників та гостей котрі були сьогодні з нами. Дуже великою популярністю користувались мастер – класи на різну тематику від матерів, в той час коли їхні діти брали участь в конкурсах. По завершені свята, було вирішено проводити щороку подібні дійства, адже це зближує співвласників різних багатоквартирних будинків до дружби та спільно напрацьовувати цікаві ідеї в розвитку нашого округу та міста”, – поділився Голова правління ОСББ.

svyato-dvoru1svyato-dvoru2svyato-dvoru4svyato-dvoru5svyato-dvoru7svyato-dvoru8svyato-dvoru9svyato-dvoru21svyato-dvoru

Джерело http://ternopillive.com.ua/