Ось що довжина пальців руки говорить про ваш характер

Ми публікуємо простий тест, який може розповісти про вас багато цікавого. Все просто. Подивіться на свою руку і порівняйте довжину вказівного і безіменного пальців.

A) Вказівний палець коротше, ніж безіменний.

Такі люди найчастіше вельми привабливі, приємні в спілкуванні і харизматичні. Вони більше за інших рішучі, схильні до ризику і легко справляються з проблемами, що виникають. Крім того, одне з їх особливих якостей – вміння співчувати і співпереживати співрозмовнику. З них виходять відмінні інженери, вчені та спеціалісти вирішувати кросворди.

B) Вказівний палець довший безіменного.

Ці люди найчастіше впевнені в собі і самодостатні.



Вони насолоджуються своїм суспільством і дуже не люблять, коли їх турбують через дрібниці. Вони не з тих людей, які зроблять перший крок назустріч, будь то новий бізнес або відносини. Однак вони цінують увагу і прихильно сприймають похвалу.

C) Вказівний і безіменний пальці однакової довжини.

Люди з такими пальцями миролюбні, добродушні і дуже не люблять конфліктні ситуації. Вони дуже організовані по життю і ладнають з усіма. Такі люди вірні в стосунках, віддані своїй справі і компанії, в якій працюють. Однак будьте обережні, бо в них горить маленький вогник, який краще не доводити до пожежі. Будьте на їхньому боці.

Якщо вам сподобався пост, будь ласка, поділіться ним зі своїми друзями!

Джерело.