Чоловік обкрадав найближчих родичів, аби мати гроші на наркотики та спиртне

Тринадцять тисяч гривень та спортивний велосипед марки “CINETIC” викрали невідомі у подружжя з села Чистилів Тернопільського району. Про крадіжку грошей вони заявили 18 лютого, а от двоколісний транспортний засіб щез в ніч з 27 на 28 лютого.

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Віктора Волощука, цінні речі потерпілі зберігали у господарській будівлі. До середини зловмисники проникли, підібравши ключ до навісного замка. Гроші знайшли у схованій металевій коробці, а велосипед вивезли з гаражу.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетний сорокап’ятирічний родич заявників. Чоловік раніше судимий за майнові злочини. Наразі працівники поліції зареєстрували сім фактів крадіжок у близьких людей.



Підозрюваний обкрадав як батьків, так і бабусю з дідом. Усі родичі мешкають за однією адресою. Там раніше проживав і злодій, а тому добре знав, що, де і як лежить.

Віктор Волощук каже, що крадій крадене переховував у недобудованих помешканнях, а потім продавав. Гроші витрачав на наркотики та спиртне.

У скоєному він зізнався, але ні речі, ні кошти не повернув, бо усе розтратив. Поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших злочинів, вчинених на території Тернопільського району.

Йому інкримінують статтю 185 ККУ – крадіжка. Триває слідство.

Джерело.