Тернопільщина – найфестивальніша область України

Тернопільщина – край, яким захоплюються, якому є чим хвалитися, адже тут справді є на що подивитися. Мабуть, саме тому в останні роки кількість туристів в області постійно збільшується.
20bf721e3adc2ec7a6b8d1c50a7b8569_xl

За даними Державної служби статистики України, Тернопілля обійшло за кількістю виставок, ярмарків та фестивалів усі регіони нашої країни. За офіційною інформацією, їх на території краю у минулому році було аж 857. Жодна інша область України до цієї цифри «не дотягує». І це при тому, що цьогоріч кількість таких заходів, що мають на меті залучення туристів та розвиток цієї галузі значно зросла.

Більше показових досягнень від експертів Тернопільщина поки не отримала, адже область не є лідером за соціально-економічними показниками і пасе задніх у запровадженні новацій. Позаяк, край має хороші перспективи розвитку головної принади – туристичної сфери.

Як зазначають в облдержадміністрації, місцева та обласна влада робитиме надалі все можливе, щоб про Тернопілля знали не лише в Україні, але й далеко за її межами, адже налагодження міжнародних зв’язків сприяє залученню іноземних інвестицій, а це – шанс нарешті заявити про себе як про перспективний регіон.

 Джерело http://ternopoliany.te.ua/