Захищаючи матір. Восьмикласник на Тернопільщині вбив вітчима (фото)

Тернопільським поліцейським повідомили, що в селі Боків Підгаєцького району п’ятдесятирічний чоловік агресивно поводиться зі своєю сім’єю.

Однак, прибувши на місце, поліцейські застали чоловіка вже мертвим. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на прес-службу ГУНП Тернопільської області.

Коли правоохоронці прихали, чоловік вже не подавав ознак життя. Вони викликали «швидку», але медики лише констатували смерть.

Загиблий приїхав на Тернопільщину зі Сходу разом з жінкою та пасинком.

Любив випити, після чого починав скандалити з дружиною. Цього разу конфлікт переріс у бійку, і 15-річний пасинок, побачивши це, заступився за матір. Він вдарив вітчима в обличчя, а коли той впав, наніс йому ще кілька ударів у різні частини тіла. Після цього матір з сином викликали поліцію, щоб вона допомогла вгамувати чоловіка.



Однак удари восьмикласника виявилися фатальними.

Експертиза підтвердила, що чоловік помер в результаті отриманих травм. Неповнолітній у скоєному зізнався. Йому доведеться відповісти за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.121 ККУ). Вирішується питання про обрання хлопцеві запобіжного заходу.

Джерело.