Новий сезон Ліги Сміху: жарти про маршрутки, Бучач і податки Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/noviy-sezon-ligi-smihu-zharti-pro-marshrutki-buchach-i-podatki-10598858.html

«Якщо у вас у житті ще не все втрачено вас не пустять в нічний клуб «Бомба». Якщо тільки ви не з Бучача». Такими жартами вчора ввечері відкривався другий сезон Ліги Сміху у Тернополі.

Другий сезон Ліги Сміху стартував у Тернополі 4 квітня. Правила сезону не змінились: команда для продовження змагань повинна привабити одного із членів жюрі, щоб він вибрав її для спільних ігор. Кожен тренер повинен був обрати по два колективи, з якими буде виступати уже в наступній стадії змагань. Оскільки команд приїхало п’ятнадцять, а в 1/8-й було місце лише для дюжини, комікам довелося переживати за свої результати.



Серед тренерів відомі коміки та актори комедійних шоу – зірки Татяна Песик і «Володька», минулорічний переможець Ліги Сміху Гриць Драпак, зірка запорізької команди «Заинька» Андрій Коляда, та актори серіалу «Одного разу під Полтавою» Юрій Ткач та Олександр Теренчук. Аудиторія бурхливо підтримувала кожну команду, як давнього знайомого. Найкращими виступами порадували команди «Тернопіль» із Кам’янець-Подільського, «Замок Любарта» із Луцька та ексцентрична пара із Тернополя «В активному пошуку». Серед жартів, які сколихнули зал була мініатюра про шкільну медсестру, яка надавала допомогу у маршрутці потерпілому, перевіфряючи є в нього воші чи ні. Та жарти майбутніх податківців із команди “Ратунда” про податки президента Порошенка.

Джерело.