У вбивстві адвоката Віти Шаблій підозрюють 29-річного сина В’ячеслава Чайки.

Про це повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції Рівненщини Сергій Волков, пише “Рівне вечірнє”.


За його словами, наразі правоохоронці розшукують Ігоря Чайку – сина пораненого від першого шлюбу. У Шаблій та Чайки також є спільний 18-річний син.
“29-річний Ігор Чайка, який нібито стріляв, є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі”, – зазначив Волков.
За його словами, слідчі дії тривають. Відомо, що вбивця здійснив чимало пострілів, у Шаблій стріляв зблизька, поранення зачепило шию та груди.
У В’ячеслава Чайки, який наразі у тяжкому стані перебуває у лікарні, бокові поранення грудної клітки та живота, куля зачепила діафрагму.
Як відомо, 1 квітня у Дубно Рівненської області застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партії “Свобода”.
Під час стрілянини також поранили “свободівця” В’ячеслава Чайку, який у 2014 році очолював УМВС в Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на пост глави Нацполіції.
За фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство). Основною робочою версією правоохоронців є особисті неприязні стосунки в родині.

Джерело.