ТОП-10 ознак, які говорять про те, що ви – мудра жінка!

Бути розумною жінкою – не означає відповідати якомусь набору якостей.
Широко поширена ідея, що мудра жінка – це жінка добра, терпляча, розуміюча. Загалом, дуже зручна для чоловіка.

І правда, чому б не прославляти жінку, яка не показує свого поганого настрою, завжди ніжна, послужлива і жертвує своїми пріоритетами заради вигоди чоловіка? Її щастя – в успіху чоловіка, дітей і кого завгодно, крім свого власного. Але ми впевнені, що жертовність не має нічого спільного з розумом або мудрістю. Адже розумна жінка – насамперед самодостатня!

Ось яка вона – ідеальна жінка:

Вона не зациклена на чоловіках

Звичайно, чоловіки в її житті були, є і будуть. Але її світ не крутиться навколо них. Вона розуміє, що відносини з протилежною статтю – важлива, але далеко не єдина складова її щастя.



У неї є захоплення, друзі та робота. Вона цінує себе і не вважає, що вона зможе проявити себе як жінка, тільки коли зустріне «того єдиного».

Вона чесна з собою

Розумна жінка розуміє, що гірка правда краще наївних фантазій. Тому вона не знаходить безглуздих виправдань ні собі, ні своєму чоловікові. Якщо він не дзвонить – значить, вона йому не цікава. Кінець. Крапка. Виправдання про хвороби двоюрідної бабусі і термінову нараду о 12 ночі краще залишити для когось іншого. Розумна жінка не носить рожевих окулярів.

Вона не влаштовує драми

Розумна жінка відкрита в проявах своїх емоцій. Коли вона радіє, то радіє від щирого серця. Коли сумує, теж не приховує цього. Однак розумна жінка не розігрує драм, що не накручує саму себе і не впивається своїм горем, особливо публічно. Вона розуміє, що якщо вона дійсно страждає поруч з чоловіком, значить, це не її чоловік. А театр одного актора їй ні до чого.

Вона прониклива

Вона відчуває брехню і добре розбирається в людях, тому обдурити її дуже складно. Вона відкрита і готова запропонувати свою допомогу у важкій ситуації. Вона не заздрісна і готова розділити з вами вашу радість. Тому з нею дуже легко спілкуватися і дружити.

Вона знайшла свій власний стиль

Вона не йде на поводу у трендів і не впадає в крайнощі. Вона давно вже знайшла себе і свій стиль. Шалені експерименти не для неї, адже вона знає, що їй йде, а що ні. Розумна жінка розуміє, що не може сподобатися всім, і не прагне до цього. Можливо, саме тому вона завжди і всюди виглядає доречно.

Вона принципова

Життя навчило її, що іноді потрібно йти на компроміси і поступатися. Однак є речі, в яких вона принципова. І тоді її вже не підкупити, не вмовити і не залякати. Це зовсім не означає, що вона непохитна у всьому. Її думка може змінюватися з часом, але вона сама вирішує, як їй жити, і ніякі закиди і загрози їй не важливі.

Вона вміє прощати

Розумна жінка розуміє, що ідеальних людей не існує. Кожен може помилитися, тому, якщо ви щиро покаялися, вона пробачить і ніколи не буде нагадувати вам про ваш проступок.

Вона живе сьогоденням

Розумна жінка виносить з минулого тільки досвід. Вона не мучить себе нескінченними невисловленими діалогами і думками про те, що могло б бути, якби … Вона розуміє, що лише той, хто цілком живе в сьогоденні, ніколи не шкодуватиме про минуле.

Вона живе в гармонії з собою

Така жінка розуміє своє тіло і прислухається до нього. Вона не буде веселитися в клубі до ранку, якщо знає, що вранці їй доведеться йти на роботу. Вона любить своє тіло і не дозволяє нікому диктувати їй, як воно має виглядати.

Вона залишається жінкою

Незважаючи на весь свій досвід і життєву мудрість, вона все одно залишається жінкою. Вона любить квіти, посиденьки з подругами і інші маленькі радості життя. Вона не соромиться плакати на сумних фільмах, радіти дрібницям і любити в собі жінку. Вона завжди залишається собою, і тому вона прекрасна в будь-якому віці!

Бути розумною жінкою – не означає відповідати якомусь набору якостей. У кожного свій шлях і свої життєві цілі. Тому дуже важливо прийняти себе і розвиватися так, як ви вважаєте за потрібне. Адже тільки коли ви знайдете себе і полюбите, у вашому житті не буде заздрості, сумнівів і розчарувань.

Джерело.