Тернополяни знову потрапляють у лапи шахраїв

Втрачені гроші та розчарування –саме так закінчилися торги в Інтернет-мережі для мешканця обласного центру. Чоловік довірився незнайомому покупцю, а той виявився аферистом.

Мешканець Тернопля продав дороговартісний мобільний телефон за вигідною ціною в соцмережі. Знайшовся покупець, швидко домовилися про покупку, а тернополянин ще й погодився передати товар рейсовим автобусом до Хмельницька. Коли транспорт відправився з вокзалу, чоловік повідомив невідомому зловмиснику його номер, а той запевнив що перевів 9 тисяч гривень на картковий рахунок. СМС-повідомлення про зарахування коштів прийшло, однак самих грошей на рахунку його власник так і не виявив. Зник з мобільної мережі й аферист-продавець.



Жертва обману звернувся за допомогою в поліцію

Краяни, не віддавайте власноруч гроші чи товар невідомим зловмисникам. Немає жодних гарантій, що покупець чи продавець не виявиться шахраєм. Тому читайте відгуки, просіть фото товару, не оплачуйте наперед кошти. Ретельно перевіряйте чи надійшли гроші на рахунок, а вже тоді відправляйте товар, а задля безпеки, домовляйтеся про оплату наложеною платіжкою.

Джерело.