#Врятувати_Сюзі: на солодкому ярмарку в Тернополі зібрали 60 тис. гривень для порятунку життя 28-річної дівчини

Минулих вихідних тернопільські волонтери «конвертували» вільний час і сили у благородну і важливу справу. За словами співорганізатора заходу Оксани Бачинської, на солодкому благодійному ярмарку на майдані Волі вчора зібрали майже 60 тисяч гривень на порятунок життя 28-річної Сюзанни Матійчик.

Сюзанна – активістка «Автомайдану», відчайдушна волонтерка, в якої лікарі виявили рак… Зараз дівчина в Америці, очікує на першу операцію, вартістю 22 тисячі доларів США. Її друзі в Тернополі – активісти ТО ВО «Автомайдан», Логістичний центр допомоги бійцям АТО, Самооборона Майдану Тернопільщини, тернопільські підприємці, небайдужі тернополяни – всіляко поспішають зібрати гроші, аби врятувати молоде життя Сюзі.

За словами волонтерів, на солодкому ярмарку вчора шалено розкупляли випічку, солодощі, писанки, букети з вербою, вироби ручної роботи. Всі працювали з величезним азартом. Ярмарок об’єднав людей, які прагнуть безкорисливо допомогти ближньому і як результат – зібрано майже 60 тисяч гривень. Точна сума буде відома нині ввечері.

Українська діаспора у Франції на схожому ярмарку минулих вихідних зібрала понад 2 тисячі євро, які передадуть Сюзанні.

Нагадаємо, переказати гроші на лікування Сюзанни можна на картку ПриватБанку 5168 7423 4311 5196, отримувач – Матійчик Анжела Володимирівна (мама дівчини).



Картка для перерахунку $ – 4430 4500 4617 6581. Контактний телефон сестри Іри: 097-460-50-79. Детальніша інформація про стан здоров’я Сюзанни Матійчик за посиланням: https://goo.gl/88hFQl.

Фото Івана Сороколіта.

Джерело.