Найкращий секс спонтанний!!!

Так вважає більшість українок, що взяли участь у соціологічному опитуванні.

84% жінок у всьому світі сказали, що дістають найбільше задоволення від спонтанного сексу. Річ у тому, що жіноча сексуальність відрізняється від чоловічої. Якщо у мужчин інтимна близькість часто планується, вони намагаються дотримуватися певного ритму статевого життя, скажімо, два-три рази на тиждень, і не більше, то у жінок все по-іншому.

Їхня сексуальність набагато складніша, аніж чоловічі переживання. Вона не планується, а часто навіяна різними емоціями, які можуть спонтанно виникати. Тому інтимна близькість їм дає більше задоволення, коли виникає спонтанно, «випадково».

У ході дослідження з’ясувалося, що українки займаються сексом, якщо у них є постійний партнер, два-три рази на тиждень. Це більше чи менше, аніж вдаються до любощів представниці прекрасної статі з інших країн?

Це середні дані по світу.



Та якщо взяти жінку в період зрілої сексуальності (а це 25-35 років), то тут різниця в різних країнах не простежується. Щоправда, сексуальність жінки ще залежить від того, до якого статевого темпераменту вона належить. Приміром, у жінки сильного статевого темпераменту потреба в сексі може бути доволі висока – 1-2 рази на день. Для неї це норма. Як для жінки зі слабким темпераментом – один статевий акт на місяць. Тобто це доволі індивідуально.

А стиль життя впливає на сексуальний темперамент жінок і чоловіків?

Ні. Темперамент – це біологічний показник. Це вроджена потреба і можливість інтимної близькості. Зрозуміло, що в жінок це більше потреба, а в чоловіків – можливість. Але соціальні фактори (невпевненість у завтрашньому дні, депресія, соціальні катаклізми) можуть гальмувати прояв сексуальності. Тобто якщо у людини виникає депресивний синдром, то їй на сексуальні переживання залишається менше часу і енергії. Коли ж ці фактори зняти, то вона проявить свою сексуальність у межах норми.

Чи правда, що сексуально потенція українських чоловіків удвічі вища, аніж європейців? Є чимало тверджень, що наші представники сильної статі займаються сексом від 4 до 18 годин на рік, а європейці – тільки від 2 до 9.

Дослідження про те, як зрілі чоловіки в різних країнах реалізовують свою сексуальність, робилися. Але ні Україна, ні наші сусіди – Чехія, Польща, Росія – де схожа сексуальна культура, не були включені до них. Тому достовірних даних, які би підтверджували наведені цифри, – нема.

Джерело.