Студентка з Тернополя прославилася на всю Україну

Студентка першого курсу медичного факультету Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Софія Микулич посіла друге місце в номінації «Естрадний жанр» у Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Україна – моя любов», який відбувся у Львові – пише Свобода.

 

Представниця ТДМУ змагалася в старшій віковій групі (18-24 роки) і мала багато конкурентів з інших міст. Професійне журі оцінювало таланти учасників у таких напрямках: вокальне, хореографічне, оригінальне, інструментальне та декоративно-прикладне мистецтво.У вокалі солісти і співочі колективи змагалися в естрадному, народному та класичному жанрах.

Софія Микулич під час конкурсу виконала дві пісні. Одну з них – «Над землею тумани» – вона присвятила тим, хто віддав життя за нашу країну. Інша пісня – «Сам собі країна» – з репертуару гурту «Скрябін».

Дівчина почала займатися вокалом ще під час навчання в школі у Бориславі (Львівська область). Сподівається, що у вільний від навчання час зможе продовжити заняття з вокалу.

Джерело.