Гей-рецидивіст п’ять днів ґвалтував грабіжників

У Флориді двоє грабіжників, 54-річний Гарфілд Морган та 36-річний Кім Гортон, пошкодували, що пролізли до одного з будинків. Там на них чекав ґвалтівник-гомосексуаліст, на зріст 204 сантиметри та вагою 136 кілограмів.

66915_eenlbakgziha_w_700

Як повідомляє Thugify, Гаррі Харрінгтон, відомий як гей-хижак, сидів у в’язниці за зґвалтування чоловіків. Він легко впорався з двома грабіжника, зв’язав їх та ґвалтував впродовж п’яти днів.

Поліція отримала повідомлення від сусідів, які почули крики з будинку Харінгтона. Бідолашних грабіжників звільнили з явними ознаками фізичних та психологічних травм. Усіх трьох учасників цієї пригоди судитимуть.

Жертви зґвалтування отримають покарання за проникнення до будинку зі зламом. Амбала, на прізвиська “Людина-вовк”, також судитимуть. Деяким мешканцям Флориди стало навіть шкода грабіжників – краще кілька років у в’язниці, ніж п’ять днів таких знущань.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, кремлівський байкер Хірург, еталон патріотичного руху в Росії, представляв нечисленні секс-меншини Радянського Союзу часів Перебудови.

Джерело http://znaj.ua/