Два дні Тернопіль буде без води

26-27 квітня без водопостачання залишаться частина Тернополя та деякі довколишні села. Послуги тимчасово не подаватимуть у зв’язку із плановим промиванням водопровідних мереж.

Зокрема, без води будуть мешканці мікройонів “Пронятин”, “Кутківці”, “Дружба”, “Східний”, “БАМ”, “Аляска”, “Канада”, “Сонячний”, “Березовиця” та довколишніх сіл.

Уже зранку 27 квітня у деяких точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, вона буде непридатною для пиття та приготування їжі.

Із пониженим тиском вода надходитиме до житлових будинків вулиць Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька. Соняна, Новосонячна, Дівоча, Малишка, Клінічна. З водою будуть мешканці Центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”, вулицю Текстильна ,2-22; Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік)”.

“У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов. Зокрема, це заміна пожежних гідрантів, заміна запірної арматури на вузлових місцях мережі, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів. Цілком відновлено водопостачання Тернополя й довколишніх сіл буде вранці 28 квітня”, – каже в.о.



начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП “Тернопільводоканал” Андрій Онищенко.

У тернополян просять вибачення за тимчасові незручності. Про це повідомляють у КП «Тернопільводоканал».

Джерело.