“Поцілили в око яйцем та бризнули газом”: У Тернополі сталися сутички під міськрадою

Унаслідок інциденту постраждали двоє депутатів

“Постраждав піджак”: у Раді через пост у Facebook побилися нардепи Лещенко і Мельничук – відео
У Тернополі двох депутатів міськради ушпиталили з травмами очей внаслідок сутичок під стінами міської ради. Одному з них поцілили в око яйцем, іншому – бризнули сльозогінним газом. Про таке повідомляє “5 канал”.
Як стало відомо, інцидент стався 24 квітня під час штовханини, перед початком сесії. Активісти партії “Свобода” встановили перед входом у будівлю сміттєві баки з прізвищами трьох депутатів, яких раніше обрали до міської ради за списками цієї політсили.

Два тижні тому депутатів виключили з лав партії за порушення партійної дисципліни. Активісти вимагали від колишніх однопартійців скласти мандати. Між прибічниками депутатів та “свободівцями” сталася штовханина, яка тривала протягом години.



Зрештою, в конфлікт втрутилася поліція, а сесію так і не розпочали.

“Близько 80 працівників поліції було залучено до документування та підтримання порядку, в результаті протистоянь двоє чоловік отримали тілесні ушкодження. Це депутати міської ради. Зараз їм надається допомога, грубих порушень та сутичок вдалось уникнути”, – повідомив начальник ГУ НП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Джерело.