Легкий спосіб позбутися зайвої ваги без дієт

Унікальний рецепт, який допоможе скинути вагу і поліпшити здоров’я


Існує ще один унікальний спосіб схуднути й зміцнити імунітет. Дієтологи назвали кілька дуже вагомих причин, щоб зварити бульйон.
Крім того, що він не шкодить організму і фігурі, при тому добре насичує і дає безліч необхідних речовин необхідні організму.
Причини, по яким необхідно варити бульйон:
1. У ньому немає зайвий калорій, але цей продукт добре насичує і сприяє зниженню ваги. В кістковому бульйоні, з точки зору дієтологів, дуже багато мінералів, вітамінів і колагену. Бульйон можна вживати в будь-який час доби, навіть у вечірній час їм можна повечеряти без шкоди для фігури.


2. Цей продукт нам потрібен кожен день, тому багато господинь заготовляють його великими порціями, заморожуючи в морозильній камері.



Страву можна приготувати набагато швидше, коли вже є кубики бульйону. Макарони або крупи виходять значно смачніші, якщо їх варити в бульйоні.
3. Концентрований склад бульйону допомагає покращувати роботу метаболізму. Супи та інші страви приготовані на основі курячого або овочевого відвару легко справляються з почуттям голоду. А щоб не нашкодити фігурі додавайте в нього дієтичне м’ясо, овочі, зелень.
4. Заготовлений заздалегідь відвар економить час, якого жінкам катастрофічно не вистачає.
5. Дієтичний відвар економить кошти. Можна купити кістки, обрізки овочів і м’яса, застосувати залишки зелені з минулих страв і зробити з цих інгредієнтів корисний бульйон.


Кілька порад для приготування корисного і прозорого відвару:
Солити бульйон необхідно мінімально, вирівняти смак можна в процесі приготування основного блюда. Сіль додаємо відразу після закипання. Це допоможе посилити відділення піни. Піну необхідно знімати постійно. В ній знаходиться вся муть, яка потім потрапляє в блюдо.
Щоб відвар вийшов смачним, необхідно використовувати чисту воду або якщо є можливість – мінеральну.
Зміст бульйону в тому, що за кілька годин кипіння на повільному вогні, інгредієнти віддають свої корисні властивості воді. Але це відбувається тільки в тому випадку, коли продукти свіжі і якісні.
Заготовки бульйону можна зберігати в холодильнику до півроку.
Не варто прискорювати процес варіння. Деякі включають плиту на максимальний рівень, але відвар повинен нудитися на повільному вогні.
Варити бульйон необхідно без кришки на каструлі, щоб він вийшов прозорим.
Раніше, портал “Знай.ua”, розповів про те, що білкова дієта вважається однією з найефективніших, щоб позбавитися від зайвої ваги. При раціональному використанні даного виду дієти, можна без зайвих зусиль попрощатися із зайвою вагою. Хтось скептично ставляться до білковій дієті, стверджуючи, що постійне вживання протеїну може вплинути на загальний стан здоров’я. Але як правило, дієти потрібно дотримуватися певний час, за яке наш організм не постраждає.

Джерело.