На Тернопільщині діятиме особлива школа

Національний центр “Мала академія наук України” спільно з управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації запрошує підлітків віком 12-15 років взяти участь в Осінній школі з християнської дипломатії .

20161012-00

Про це на своїй сторінці в соцмережах сповістила заступник начальника управління освіти і науки ОДА Анна Зварич. 

Осіння школа триватиме  з 28 жовтня по 3 листопада  на базі “Колегіуму-інтернату “Знамення” з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування” (с.Зарваниця, Теребовлянського району, Тернопільської області).

Метою школи є підвищення рівня знань зі світової та української історії про видатних релігійних діячів, які відіграли важливу роль у відновленні миру, порозуміння у складних історично-політичних обставинах. Під час Школи учасники дізнаються про потенціал релігійно культурної дипломатії в розвитку порозуміння, діалогу та ефективної співпраці громад і різних соціальних груп.

Для участі у школі необхідно заповнити анкету  до 20 жовтня (включно) 2016 року

Учасники школи забезпечуються: 

●Харчуванням

●Житлом

●Навчальними матеріалами

Витрати на проїзд учасники покривають самостійно. До залізничного вокзалу міста Тернопіль уїх  привозить та забирає супроводжуюча особа.

Про результати відбору апліканти будуть повідомлені на поштову скриньку, зазначенув їхній анкеті.  За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: [email protected].

Джерело http://www.topnews.in.ua/