Люди допомагають не померти 4-річному тернополянину

Добрі люди допомогли мамі чотирирічного Максима зібрати необхідну кількість коштів для проведення діагностики за кордоном.

Стан Максимчика погіршується

З німецької клініки, де 4-річному Максимкові Чайковському робитимуть генетичний аналіз, вже вислали контейнери. У них переправлятимуть за кордон зразки крові. Забір робитимуть тут, у Тернополі. Сам аналіз коштує 1600 євро.

У Тернополі проведуть фінальні змагання «Олімпійське лелеченя»

Нагадаємо, у 4-річного Максимка Чайковського підозрюють невиліковну генетичну хворобу. Малюкові не вижити без вашої допомоги

– Турецька клініка також вже вислала запрошення – з 8 травня нас готові прийняти, – розповіла мама малюка Діана Чайковська. – Наразі проблеми лише з оформленням виїзду малюка за кордон.



Дуже сподіваюсь, нам вдасться все вирішити, тому що стан здоров’я сина щодня не покращується. Часом навіть навпаки. На жаль, доведеться все робити через суд, а тому ми втрачатимемо дорогоцінний час.

Мати хлопчика щиро дякує усім небайдужим людям, хто відгукнувся і допоміг зробити Максимкові ще один крок до одужання.

-Щиро вражена вашою добротою, людяністю і сердечністю! – написала жінка. – Всі-всі, хто відгукнувся: люди, яких я зовсім не знаю, чи бачились хоч кілька разів. Ті, хто чув за нас від когось, або читав. Ви всі в тій чи іншій мірі допомагаєте нам. І це вселяє велику надію! Мама хлопчика вражена, бо небайдужі люди створюють між собою групи в соцмережах, розповідають про біду родини знайомим і реально допомагають. На мою і Максимчикову долю випали чималі випробування, але та ж доля подарувала нам вас – небайдужих до чужого горя людей, – звертається до всіх жінка. – Є ті, які і не знають нас особисто, але приїжджають, дзвонять, привозять допомогу! Я ще раз дякую всім Вам! Не зупиняйтесь, благаю, бо шлях нелегкий. Але впевнена, ми зможемо подолати всі перешкоди. Ви потрібні Максимчику! Моліться за нього!
Довідка

Тел. мами хлопчика: 098 710 60 63 (Діана Чайковська).

Джерело.