Про що думають жінки під час мастурбації: вчені дізналися

Вчені з’ясували, які думки виникають у жінок під час мастурбації.


Масштабне дослідження на цю тему провели фахівці японської компанії Tenga, яка спеціалізується на продажу товарів для самозадоволення.

Прийнято вважати, що мастурбація – це не просто заборонена тема для обговорення, але і в цілому абсолютно неприйнятне заняття. Однак сексологи неодноразово говорили про користь самозадоволення, зокрема, жіночого. Так, наприклад, мастурбація може запобігти депресії, так як під час цього в крові підвищується рівень ендорфінів. Крім того, дане заняття допомагає партнерам краще пізнати сексуальні смаки один одного.

Фахівці Tenga, яка відома своїми секс-іграшками, вирішили з’ясувати, про що фантазують представниці прекрасної статі під час «сольного» сексу. Було проведено соціальне опитування, в якому взяли участь більше 2 тис. чоловік, причому не тільки жінки, а й чоловіки.



Результати показали, що 35% випробовуваних під час мастурбації уявляють себе з нинішнім партнером. 23% думають про колишнього коханця, а 16% представляють на місці свого партнера якусь знаменитість.

Вчені відзначили, що ігнорування теми мастурбації негативно впливає на розвиток сексуальних відносин.

Джерело.