Факультет економіки та управління в ТНЕУ відзначив День народження

Урочистості з нагоди Дня народження факультету економіки та управління відбулись в ТНЕУ. Свято розпочалося з самого ранку в холі 3-го корпусу ТНЕУ.

Зокрема, викладачів, студентів та гостей зустрічали активісти факультету з гостинцями, маленькими побажаннями та передбаченнями, святковим настроєм і  повітряними кульками.

Кожен міг записати свої побажання «імениннику» у книзі привітань та зробити святкове фото біля банеру факультету.

Також гості мали нагоду переглянути відеоролик, який проілюстрував культурно-громадське життя, традиції та історію факультету, його наукову базу, практичну підготовку студентів.

Доброю традицією стало проведення святкового квесту для студентів факультету економіки та управління, який організували і цьогоріч.   Родзинкою свята став святковий концерт, що відбувся у виставковій залі центрального корпусу ТНЕУ. Розпочав його ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий. Він висловив щирі вітання студентам та викладачам факультету, побажав здійснення мрій, натхнення, успіхів, творчої наснаги та подальшого процвітання. Також Андрій Ігорович відзначив активних студентів факультету економіки та управління.

Джерело.