«З 13 років пив і катував тварин», – односельці розповіли нові подробиці про підозрюваного у вбивстві тернопільської випускниці

Селяни двічі  перекривали трасу у Вишнівцях, щоб поліція на  спустила справу на гальмах.

Не вщухають емоції навколо трагічної загибелі 17-річної випускниці із селища Вишнівець на Тернопільщині. Ірину Мукоїду поховали майже  два тижні тому, відтоді місцеві мешканці втратили спокій, вимагаючи від правоохоронців покарати вбивцю, навіть дорогу двічі перекривали на знак протесту. Підозрюваного затримали досить швидко – ним виявився 16-річний підліток із сусіднього села. Однак навколо цієї історії залишалося стільки питань, що спочатку ніхто не хотів вірити у винуватість хлопця – ні вишнівчани, ні його односельці. Навіть мати вбитої дівчинки спочатку відкидала усі підозри, але вже наступного дня свою думку змінила. Тим не менше, історія з дня на день обростає все новими подробицями і чутками.

Лише коли правоохоронці наважилися оприлюднити докази вини підлітка – аудіозаписи його телефонних розмов з батьками та братом, з яких випливало, що рідні про злочин, скоєний саме Василем (так звати підозрюваного), знали з першого ж дня, односельці почали розповідати подробиці із кримінального минулого хлопця.

Попри юний вік, його вже не тільки притягували до кримінальної відповідальності за крадіжку автомобіля, а й улюбленим «хобі» підлітка було катувати тварин – котів та собак, знімати це дійство на відео і викладати в Інтернет.



До того ж він від 13 років регулярно прикладався до пляшки, його походеньки з друзями жодного разу не обходилися без алкоголю, кажуть у селі.

Мати хлопця усе це заперечує, мовляв, її дитину оббріхують і хочуть «повісити» на нього чужий злочин, от і створюють такий «образ». Жінка навіть запросила у село учасників відомого телешоу «Битва екстрасенсів», щоб люди із надзвичайними можливостями, врешті, сказали, хто справжній вбивця. Екстрасенси працюватимуть у Вишнівцях наступного тижня.

Джерело.