Тернополянка, яка після сварки з чоловіком пішла за незнайомими молодиками, дорого поплатилася за це

Посварившись з благовірним, тернополянка пристала до компанії незнайомих їй молодих людей. Як наслідок – тілесні ушкодження і втрачена чимала сума грошей та мобільний.

Близько першої години ночі 30-річна тернополянка в черзі до цілодобової крамниці, що по вулиці Князя Острозького, посварилася з чоловіком. Останній взяв таксі й подався додому, а шукачка пригод, маючи настрій потусити, пристала до компанії невідомих парубків.

Разом з молодими людьми тернополянка близько третьої години ночі опинилася на масиві Дружба. Тут теж зайшла до цілодобового магазину, купила для новоспечених «друзів» те, що вони попросили, і близько четвертої години ранку таки згадала, що їй потрібно додому. Але один з компанії, помітивши в гаманці новоспеченої знайомої чималу суму грошей, вирішив її не відпускати. Конфлікт закінчився пограбуванням.

– У проміжок часу з 3:30 до 3:45 до Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від двох випадкових свідків злочину.



Люди заявляли про те, що по вулиці Кривоноса в жінки викрадено особисті речі, і зловмисник намагається втекти, – розповіла слідчий міського відділу поліції Ольга Романів. – Затримали лиходія – 21-річного жителя обласного центру співробітники патрульної поліції. Неподалік було виявлено сумочку потерпілої, з якої нападник вийняв гроші в сумі три з половиною тисячі гривень та мобільний телефон. Як засвідчила експертиза, зловмисник був у стані алкогольного сп’яніння.

Підозрюваного, якого в порядку статті 208 КПК було затримано, звинувачено в порушенні частини 2 статті 186 Кримінального кодексу, повідомляють у поліції.

Джерело.