Сусідку вдарив бруківкою по голові

Випадок трапився у Бережанах. До будинку місцевої жительки проник невідомий. О 21-й годині вечора злодій розбив вікно, заліз до приміщення та почав нишпорити. Але нічого цінного для себе не знайшов, тож покинув чуже помешкання ні з чим.

Але за декілька хвилин вирішив повернутися. В цей час вдома вже була господиня разом зі своєю подругою. В руках тримав бруківку, якою розбив вікно.



Каменев він вдарив господиню по голові. Знайома жінки встигла втекти. Зловмисник хопив сумку господині, в якій було 1000 доларів США, 500 Євро, близько 3000 гривень, а також документи і втік.

Жінка звернулась у поліцію. Оскільки обличчя нападника вона не бачила, бо він був у балаклаві, але змогла описати його одяг. Правоохоронці провели слідчо-оперативні заходи. Грабіжником виявився 21-річний сусід потерпілої, який поряд знімав житло, уродженець Хмельниччини. У скоєному він зізнався. Каже, що пішов на злочин, оскільки потрібні були гроші для власних потреб. Награбоване у зловмисника вилучили. Він встиг витратити близько 800 гривень.

Джерело.