Двоє тернополян стали жертвами автозлодіїв

Впродовж 6 вересня до Тернопільського відділу поліції звернулось двоє місцевих мешканців. Вони потерпіли від рук невідомих, які потрапили до салону їх автівок.

Так, 40-річний тернополянин залишив транспортний засіб неподалік дому. Невідомі проникли до середини, шляхом розбиття вікна пасажирської дверки. Зловмисник обнишпорив салон та викрав 2000 гривень.

Ще один факт крадіжки задокументували поліцейські. Чоловік вийшов з автомобіля на декілька хвилин при цьому його не замкнув. Цим і скористалися невідомі, які поцупили мобільний телефон марки «Samsung».



Потерпілий оцінив завдані збитки на суму 3230 гривень.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують жителям Тернопілля бути обачними та пам’ятати, що найкраще вберегти своє майно – це забрали його з салону транспортного засобу.

Зловмисники оглядають салони іномарок, щодо наявності цінностей, які можна швидко реалізувати в ломбарди.

Ви можете не зауважити той факт, що за вами спостерігають невідомі та чекатимуть слушної нагоди, аби скористатися вашою безпечністю.

Незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до машини, то виявити або пошкоджене скло або замок.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодіїв, то допоможе поліцейським вийти на їх слід. Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

Джерело.