Тернополянка Олена Смакоус розповіла про конкурс «Міс Україна 2017»

22-річна красуня Олена Смакоус представляла Тернопіль на конкурсі «Міс Україна 2017», який відбувся у Києві в Палаці «Україна» 6 вересня.

Дівчина не потрапила у дванадцятку фіналісток, але за тиждень після конкурсу її життя вже змінилося. Про підготовку, участь та учасниць конкурсу Олена Смакоус розповіла виданню «20 хвилин».

Нагадаємо, Олена Смакоус перемогла у конкурсі «Міс Тернопіль 2017» у лютому цього року. Дівчина закінчила економічний університет, факультет міжнародних економічних відносин. Вперше участь в конкурсі краси Олена Смакоус взяла в 2013 році.

Дівчина не пройшла у дванадцятку фіналісток, але своєю участю у конкурсі задоволена. Окрім змін в житті, вона отримала чимало подарунків – дорогу косметика з догляду за волоссям, шкірою, ювелірні вироби. –

– Після конкурсу пройшов тиждень, а у мене уже багато пропозицій від модельних агентств, – розповідає тернополянка.



– Пропонують брати участь у показах, фотосесіях. Тобто уже є перші результати не на рівні Тернополя, а на рівні Києва. Я планую розвиватись у модельній сфері.

У конкурсі перемогла 18-річна киянка Поліна Ткач. За словами Олени, дівчина дуже розумна, хороша, мила та приємна.

– Вона варта цієї перемоги, – каже тернополянка. – І я розумію, яка відповідальність лягла на її плечі, бо у неї зараз буде підготовка до конкурсу «Міс Світу 2017». І часу у них небагато, бо конкурс проведуть скоріше, ніж зазвичай. Але я вірю, що в неї все вдасться. А щодо моїх фавориток, то була одна дівчинка, але вона не пройшла у «шістку». Вона заслуговувала того більше, ніж деякі інші дівчата

Джерело.