«Молюся, щоб йому нічого не заподіяли»: мати Василя Гнатюка каже, що її сина виписали з психлікарні і знову повезли в СІЗО

Мати 16-річного підлітка Наталія Жук зателефонувала у редакцію PRESS-ЦЕНТР і повідомила, що її сина, кілька годин тому, перевели у Львівський слідчий ізолятор.

– Я розмовляла із слідчим, він сказав, що Василя сьогодні виписали з психлікарні і повезли у львівський СІЗО, а завтра етапуватимуть у Чортків (Тернопільська область. – Ред.), – говорить пані Наталія. – Очевидно, така процедура, оскільки вже пізня година. Сказали, що експертизу закінчили, однак про її результати повідомлять згодом. Я його досі не бачила, мене не пускають, молюся тільки, щоб з ним усе було добре, щоб нічого йому не заподіяли.

Нагадаємо,16-річного Василя Гнатюка із села Дзвиняча Тернопільської області підозрюють у вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди із сусіднього селища Вишнівець, яке сталося 26 червня, через добу після випускного вечора дівчинки. Однак у провину хлопця не вірять ні його рідні, ні односельчани. Наразі він під арештом до жовтня, у львівській обласній психлікарні проходив експертизу.

Джерело.