“Він сам знайшов скелет своєї дитини”: шокуючі подробиці смерті дівчинки в одеському таборі

Трагедія в одеському таборі “Вікторія” забрала з собою безліч маленьких життів.

Одна із загиблих діточок в пожежі в дитячому таборі в Одесі, 9-річна Настя Кулинич, дуже довго прощалася з рідними. Про це розповідає бабуся дівчинки, Любов Кулинич.

За словами жінки, Настя, ніби передчуваючи біду, три рази поверталася, аби попрощатися.

“Ой, дідусю, бабулечко, я вас люблю”, – вона так прощалася з нами, вона відчувала,

-розповідає Любов.

Дідусь Насті, Віктор, також повідомив, що в табір онучка поїхала завдяки успіхам свого танцювального колективу. Путівки учасникам ансамблю дали, як заохочення.

А от як повідомляє хрещена мама Насті, Ірина, про кімнату, в якій були загиблі дівчинки, просто забулися.

Ті діти, що вижили, розповіли, що кімнати були закриті. Справа в тому, що в останню ніч в таборі діти зазвичай вимазують один одного зубною пастою. Щоб ніхто не бігав по корпусу, вихователі спеціально закрили кімнати. І при цьому не залишили в корпусі жодного дорослого.



Після відбою всі дорослі пішли в інший корпус – кажуть, у них була якась нарада. Потім випадково побачили, що в кімнаті з вожатою загоpiлася штора, все спaлaхнуло як сірникова коробка. Вихователі стали виводити дітей з першого поверху. А дітки, які були замкнені на другому, вистpибували з вікон,

– розповіла вона.

Також жінка повідомила, що рідним Насті спочатку ніхто не сказав, що дівчинка загинула.

Подзвонили її мамі Наташі зі словами: “Ваша дитина загубилася, втекла”,

-каже хрещена мама.

О першій годині ночі Наташа з чоловіком Сашком (вітчимом Настусі) вже були там. Ніхто не міг сказати, де Настя. Саша – військовий, працює в органах, тому його допустили до розкопок.

Він сам знайшов cкeлет своєї дитини. Настуню впізнали по позі, в якій вона зазвичай спала – в цій позі вона і згоpiла. Ще одну дівчинку теж знайшли на ліжку. А на третю дівчинку обpyшилася балка,

– заявила вона.

Ірина пояснила, що мати дівчинки поки ні з ким не може говорити.

Джерело.