У Тернополі запланували будівництво нового спорткомплексу у вигляді квітки терену (Фото)

4 листопада в рамках візиту голови Федерації греко-римської боротьби у Міській раді Тернополя презентували проект будівництва нового спортивного комплексу та обговорили усі тонкощі його облаштування. На заході були присутні також представники Федерації, пише Терен.

1478471022-rizne-budova-jpg

– Наша глобальна задача – це побудова спортивного комплексу. Ми не сиділи із складеними руками, а переглядали усі можливі варіанти щодо розташування комплексу, який буде тут, в Тернополі. Він має бути регіональний, – вів мову заступник міського голови Леонід Бицюра. – Адже це ідеальне місце для проведення зборів, змагань та навчального процесу.

 

Для спорткомплексу вже приглянули хороше місце – поблизу центрального стадіону.
– Він має бути в доступному місці, поєднаний з іншими спортивними спорудами. Оскільки зона визначена як рекреаційна, то спортивна споруда там може бути розміщена, – добавив заступник міського голови.

Ззовні спорткомплекс буде виглядати як квітка терену, а всередині місце проведення спортивних змагань буде у формі циркової арени, адже колись змагання з боротьби проводили лише на циркових круглих аренах.



Планується також двохрівневий підземний паркінг. До проектування комплексу залучили одного з кращих архітекторів міста.

15

16

17

18

Джерело: Терен