Священик з Тернополя звинуватив українських заробітчан в тому, що вони люблять гроші, а не своїх дітей

Тернопільський священик Євген Заплетнюк облив брудом українських батьків-заробітчан, що перебувають за кордоном. Він написав, що вони найбільше люблять гроші, а не своїх дітей.

Останніми днями назрів скандал із резонансною дитячою книгою Лариси Денисенко “Майя та її дві мами”.

Авторці книги почали надходити погрозливі меседжі, звинувачуючи її у пропаганді одностатевих шлюбів.

У зв’язку з цим у соцмережах з’явилося дуже багато коментарів від громадян із різним соціальним статусом.

Найбільше обурення викликав коментар тернопільського протоієрея Євгена Заплетнюка, який написав, що заробітчани залишають своїх дітей напризволяще, бо дуже люблять гроші, пише “Доба”.

” — У Христини мама і батько на заробітках, і вони бачать дитину лише по скайпу. Вони кажуть бабусі і Христинці, що люблять їх, але насправді вони люблять гроші, бо якби любили Христинку, то б були з нею. У Софійки другої – навпаки. Один тато, але двоє мам. Мама – це найсвятіше слово на світі. Чудово, коли тато старається, щоб мам у Софійки було якомога більше”, — пише отець Євген.

Загалом, священик виклав у мережу свою альтернативну версію книжки, де з іронією написав про сексуальні знущання над дітьми, випадкові сексуальні стосунки та інші хворобливі явища суспільства.

Коментар Євгена Заплетнюка викладений на сайті short.media.

Видавець книжки Ілля Стронґовський на своїй сторінці у мережі facebook звернув увагу, що у нашому суспільстві, де заробітчанство є масовим явищем, подібні закиди є неприпустимим, ще й від людини священичого сану.

Джерело.