У Тернополі активізувались автозлодії

Впродовж 28 вересня працівники Тернопільського відділу поліції задокументувати два факти крадіжок з транспортних засобів. Всі вони трапились в нічний період, допоки власники нічого не підозрювали.

Тернополянин повідомив, що повернувшись вранці до автомобіля виявив пошкодженні задні пасажирські двері. Зловмисники викрали два динаміки та продукти харчування. Місцевий мешканець оцінив завданні збитку на суму 1100 гривень.

Ще один потерпілий власник іномарки. Чоловік залишив транспорт біля будинку. Зловмисники діяли за аналогічною схемою, але викрали майна на суму 20 000 гривень.



Невідомі поцупили електроінструменти іноземного виробництва.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Працівники поліції звертаються до жителів Тернопільської області не нехтувати безпекою. Ви можете не зауважити той факт, що за вами спостерігають невідомі та чекатимуть слушної нагоди, аби скористатися вашою безпечністю.

Незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до автівки, то виявити або пошкоджене скло або замок.

Невідомі шукають швидкої наживи, оглядають салони авто щодо наявності цінного. Пам’ятайте все дорого вартісне потрібно забирати зі собою.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодіїв, то допоможе поліцейським вийти на їх слід. Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

Джерело.