З Тернополя урочисто відправили юнаків до війська (ФОТО)

У рамках призовної кампанії 10 жовтня з збірного пункту Тернопільського обласного військового комісаріату відправили юнаків до війська.

Перші призовники вирушили до навчальних центрів Збройних Сил України та Національної гвардії у Львівську, Житомирську та Запорізьку області. Разом з рiдними, представниками духовенства та громадськості проводжали тернополян до армії заступник голови Тернопільської ОДА Юрiй Юрик та заступник голови облради Любомир Крупа.

«Держава потребує вашої підтримки. Саме ви, молоді та завзяті, маєте стати опорою суспільства, держави та своєї родини і створюєте надійний потенціал підготовлених, професійно свідомих молодих людей, які у будь-який час можуть стати на захист інтересів Вітчизни. Дякую вашим батькам за те, що виховали справжніх захисників і патріотів», – звертаючись до призовників зазначив тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Тернопільського обласного військкомату полковник Леонід Нечепорук.

Він також наголосив, що жоден із строковиків не служитиме у районі проведення АТО, а виконуватимуть завдання у пунктах постійної дислокації військових частин, які розташовані за сотні кілометрів від місця конфлікту.

Впродовж жовтня-листопада, доки триватиме осінній призов, до лав Збройних Сил та інших військових формувань України планується відправити близько 300 тернополян віком від 20 до 27 років.

Джерело.