Два чоловіки випали з сьомого поверху багатоповерхівки

Перший сумний випадок стався 17 жовтня, другий — минулої п’ятниці, 4 листопада. Перший загиблий — 34-річний чоловік родом із селища Сатанів, що на Хмельниччині, другий — 63-річний місцевий мешканець, пише Нова Тернопільська газета.

1478988931-kriminal-window-jpg

Мешканці 37-го будинку, що на вулиці Живова у Тернополі, шоковані трагічними подіями, що сталися у них останнім часом.

Два чоловіки з різницею у три тижні випали з балконів сьомого поверху. Перший сумний випадок стався 17 жовтня, другий — минулої п’ятниці, 4 листопада. Перший загиблий — 34-річний чоловік родом із селища Сатанів, що на Хмельниччині, другий — 63-річний місцевий мешканець. Причини трагічних випадків різні: один випав через епілептичний напад, інший — нібито кинувся через конфлікт у сім’ї. Чоловіки, ймовірно, не були знайомі між собою, бо мешкали у першому і третьому під’їздах дев’ятиповерхівки.



Вражає, звісно, дивний збіг — сьомий поверх. Саме цей момент сильно насторожив мешканців. До того ж таких фатальних випадків, як кажуть, у будинку раніше ніколи не було.

— Люди були приголомшені, коли випав перший чоловік. Це сталося з боку магазину «Novus», — розповіла мешканка будинку пані Тетяна. — А коли сталася ще одна трагедія, стало справді трохи моторошно. Може, якась містика? У п’ятницю люди почули удар від падіння, повиходили на балкони і побачили страшне… Дехто на власні очі бачив, як падав той чоловік…

Після трагічних випадків мешканці навіть почали задумуватись, чи не покликати священика, щоб помолився і окропив дім свяченою водою.

— Навряд чи тут треба шукати якусь містику. Можливо, другий чоловік просто взяв собі до голови те, що недавно сталося з іншим сусідом, а у стані сильного емоційного збудження це негативно «спрацювало», — висловив припущення мешканець будинку Володимир Д. — Це, звичайно, прикро… Утім, нам, чоловікам, потрібно боротися з труднощами, а не ставати їх жертвами…


Джерело: НОВА Тернопільська газета