У ТНЕУ військові можуть перекваліфікуватися на підприємців

Офіційне відкриття весняного семестру курсів перепідготовки військовослужбовців, звільнених в запас, та членів їхніх сімей в рамках реалізації проекту «Україна-Норвегія» відбулося в Тернопільському національному економічному університеті.


Група слухачів, серед яких звільнені в запас військовослужбовці, учасники АТО, члени їхніх сімей, розпочала навчання за програмою «Підприємництво».
Проект фінансує Міністерство закордонних справ Королівства Норвегія, безпосереднім партнером проекту з норвезького боку є університет Норд та Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації» (Україна).
За словами ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого, спеціальність «Підприємництво» є надзвичайно актуальною і затребуваною на сучасному ринку праці. Лекції читатимуть зарубіжні викладачі, провідні науковці університету. Будуть і бізнес-тренінги від підприємців-практиків і топ-менеджерів.
Слухачам також вручили посвідчення, що дозволяють їм користуватися фондами електронної бібліотеки та бібліотеки ім. Л. Каніщенка, комп’ютерними лабораторіями, використати можливості лінгафонних кабінетів, відвідати спортзали і майданчики.

Джерело.