У Чернівцях чоловік вбив жінку, з якою розпивав спиртне

У Чернівцях правоохоронці затримали 49-річного місцевого мешканця, який вночі 2 жовтня вбив 50-річну чернівчанку, з якою він розпивав спиртне.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, цієї ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків міста виявили мертву жінку.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що нею виявилась місцева мешканка, яка того вечора у своєму будинку разом із малознайомим чоловіком розпивала спиртне.

Під час застілля між ними виник словесний конфлікт. Зловмисник завдав по голові жертви декілька ударів невстановленим предметом. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Після цього порушник втік у невідомому напрямку.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Управління по гарячих слідах встановили та затримали порушника.

Ним виявився 49-річний житель Чернівців. Останній у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у вчиненні злочину. Тривають слідчі дії.