З’явилась інформація про стан потерпілих у Львові: один чоловік отримав 50% опіків тіла

Двоє осіб перебувають в опіковому відділенні. Ще двоє – в реанімації. Один потерпілий має на поверхні тіла 50% опіків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

“Двоє осіб – хлопець і дівчина 22-23 років – перебувають в опіковому відділенні. Ще двоє осіб – чоловік 50 років та дівчина 23 років перебувають в реанімації. Стан дівчини важкий, є опіки обличчя, дихальних шляхів.



Стан чоловіка дуже важкий. На поверхні тіла 50% опіків”, – написав Садовий.

За його словами, всі постраждалі – працівники одного закладу, де власне і стався вибух. Окрім невідкладної допомоги, пацієнтів ще чекатиме тривала реабілітація.

Садовий повідомив, що рганізатори ярмарку візьмуть на себе всі витрати пов‘язані з лікуванням та реабілітацією, а також виплатять постраждалим матеріальну допомогу.

“Не буду наперед призначати винних, триває слідство, але є очевидний факт – порушення правил безпеки власником закладу. Використання газових балонів на ярмарку заборонено і орендар підписував відповідне зобов‘язання. Далі – слово за слідчими органами”, – додав він.

Нагадаємо, у суботу, 22 грудня, о 13:23 до поліції надійшло повідомлення про те, що на Різдвяному ярмарку в центрі Львова горить одна з хатинок. Внаслідок надзвичайної події постраждали 4 особи. О 13:36 пожежу було ліквідовано.

22 грудня поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України за фактом пожежі на Різдвяному ярмарку в центрі Львова.