Дорожній креатив: на Хмельниччині люди почали самі латати дорожнє покриття

Селяни у Красносілці вже втомились чекати милості від влади – розповідає інтернет-часопис «День за днем».

 

 

Кажуть, у керівництва Судилківської ОТГ, до якої вони входять з іще двадцятьма селами, поки що до їхньої Красносілки руки не доходять. Втім, не так щоб зовсім, бо, до прикладу, сільський цвинтар вже опорядкували. Та й вуличне освітлення обіцяють протягнути до кінця цього року. І це добре, що буде світло – зауважують місцеві жителі. Бо на тутешніх дорогах і в білий день чорт ногу зломить, а про темряву вже й нічого казати.

Тож місцеві жителі пристосувались латати дороги хто чим може. Тут можна побачити і уламки кераміки, і биту цеглу, і шматки старого шиферу та ще масу всілякого дріб’язку, що колись, можливо, збиватиме з пантелику археологів майбутнього, які робитимуть тут розкопки.



Та поки що тутешнім мешканцям не до науки. Їм би хоч раз нормально дістатися райцентру. Бо хоч Красносілка розташувалася впритул до Шепетівки, міський автобус туди не заїжджає – боїться зостатися там назавжди. До речі, днями дорогою з Красносілки в Шепетівку у рейсового автобуса відвалилося колесо.

Тож, поки місцева влада шукає гроші для вирішення комунальних проблем, жителі Красносілки самі латають свою дорогу, допомагаючи владі в такий спосіб позбутися хоч однієї бюджетної діри.

Джерело.